Blog

Blog
Cele mai citite articole profesionale în 2023 – ep. IV

Comments (0) - Dezvoltare Personală

Cele mai citite articole profesionale în 2023 – ep. IV

Pericolul unui șef toxic

Noul șef s-a dovedit un bun negociator, câștigându-și un pachet de beneficii foarte bun. Dar la prima și singura petrecere pentru angajați a început să-și dea arama pe față. Și-a instalat biroul într-o clădire separată. Și nu după mult timp, înclinația sa de a întârzia la ședințe, de a pleca repede, stând acolo numai pentru a-și pronunța edictele, a devenit o evidență. În timpul mandatului său, moralul și performanțele organizaționale s-au prăbușit. Iar el a dispărut în doi ani și-un pic.

Despre CV: abandonaţi modelele care ucid!

CV-urile de gata sunt excelente pentru a te pierde în masa candidaţilor la un loc de muncă, dar nu formidabile pentru a te demarca de competitori. Iată câteva sfaturi pentru a ieşi în evidenţă.

Cele trei calităţi ale unui şef

Cum să conducem inspirându-ne din ideile lui Karl von Clausewitz? Iată trei calităţi principale reţinute de celebrul autor al cărţii „Vom Kriege” (Despre război).

7 moduri pentru a scăpa de stres la locul de muncă

Imaginați-vă pe cineva care tocmai și-a terminat treaba la birou și e pe cale să plece acasă. Telefonul sună și este șeful care-i cere să pregătească urgent un raport. Persoana va simți probabil imediat stresul.

Cinci lucruri care vă vor elimina de pe lista de angajare

Nu există niciun dubiu în privința faptului că găsirea unui loc de muncă a devenit un proces mult mai greoi decât în trecut. Economia a mers prost ani de zile, dar nu asta este principala cauză. Chiar și atunci când piața muncii se încălzește, o persoană care își caută un job poate să fie nevoită să depășească o serie de obstacole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *