Blog

Blog

Comments (0) - Uncategorized

Interviul de recrutare – cum să răspunzi la întrebarea „Care sunt cele mai bune aptitudini ale tale?”

De ce este pusă întrebarea: Cântărirea aptitudinilor pe care le puteți aduce este o parte importantă a procesului decizional al intervievatorului.

Strategie: Concentrați-vă pe aptitudinile cele mai potrivite pentru postul pentru care sunteți intervievat. Nu trebuie să enumerați pur și simplu aptitudinile ca și cum ați întocmi o listă de cumpărături pentru piață. Mai bine profitați de această oportunitate pentru a vă explica competența în utilizarea fiecărei aptitudini în activitatea profesională.

Exemplu de răspuns: Comunic foarte bine. Îmi pot prezenta bine ideile verbal, în scris sau prin social-media. Am muncit mult pentru a-mi șlefui această calitate pentru că sunt convins că valoarea ideilor importante se pierde dacă nu pot fi prezentate astfel încât să poată fi înțelese și de ceilalți. Sunt un adevărat jucător de echipă. Nu există loc pentru „lupi singuratici” la locul de muncă. Trebuie să muncim împreună pentru a ne atinge obiectivele. Când mi-am făcut treaba, privesc în jur la colegi și îi întreb dacă pot să-i ajut.

Articole pe teme similare:

Obiceiuri de schimbat atunci când căutați un post

Cum să faceți de la început o impresie bună

Fraze de evitat pentru a avea succes

Idei preconcepute despre căutarea unui job

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *