Blog

Blog
Ce vă oprește să vă creați o viață ideală?

Comments (0) - Uncategorized

Ce vă oprește să vă creați o viață ideală?

Pentru a vă crea o viață ideală trebuie să îndepărtați lucrurile care vă împiedică să mergeți înainte. A încerca să vă fasonați viața cărând în același timp o povară de rezistență și obiceiuri proaste este ca și cum ați conduce mașina cu toate ușile larg deschise și din când în când ați mai lua-o și pe arătură.

Punctele de rezistenți din viața voastră, lucrurile care vă încetinesc și vă blochează înaintarea, pot fi identificate. Poate fi un obicei prost care vă drenează energia, timpul și/sau banii. Poate fi un prieten care vă îneacă în negativitate și vă mai leagă și aripile. Sau poate fi chiar jobul pe care-l practicați. Dacă munca vă cauzează stresul și nu vă dă un sens al împlinirii și al aprecierii, ar trebui să vă hotărâți dacă merită să rămâneți agățați.

Pentru a începe cu adevărat să vă creați propria persoană ideală, priviți la tot ce se întâmplă în viața voastră și puneți-vă întrebarea dacă într-adevăr vă ajută să creșteți sau vă ține pe loc. Gândiți-vă la ceea ce vă apasă și nu vă aduce bucurie. Și întrebați-vă de ce trebuie să faceți lucrurile alea.

Este foarte simplu să lăsați diferite chestii să se adune, dar dacă nu vă împotriviți veți ajunge eventual să trăiți o viață care nu se potrivește cu ceea ce vă doriți.

Trebuie să fiți fără milă în îndepărtarea gunoiului din propria viață dacă sunteți hotărâți să v-o faceți minunată. Exact ca un sculptor care îndepărtează surplusul pentru a dezvălui creația sa extraordinară dintr-un bloc solid de marmură. Trebuie să eliminați balastul care vă încetinește progresul. Este același lucru cu toaletarea unei plante sau a unui copac. (Atenție însă să n-o faceți așa cum o fac „amatorii” de la ADP-uri, care tot taie până omoară copacii.) Tăierea părților uscate sau bolnave, permite plantelor să înflorească.

Și în timp ce vă faceți acest inventar personal, întrebați-vă dacă nu vă blochează cumva în permanență și niște convingeri interne. Toate aceste lucruri care vă sug seva vă pot face să duceți o viață de câine, cu un progres minim și foarte puțină bucurie.

Trebuie să aveți curajul să eliminați ceea ce vă ține pe loc pentru a găsi plăcerea de a crea și de a vă bucura de viața pe care v-o doriți.

Alte articole care poate v-au scăpat:

Idei preconcepute despre căutarea unui job

Nu delegați mai mult ci mai eficient

Fraze de evitat pentru a avea succes

Arta alegerii unui bun partener pentru a reuși

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *