Blog

Blog

Comments (0) - Uncategorized

3 sfaturi pentru a vă îndrepta… carisma

Oricare v-ar fi orientarea politică, nu puteți să nu remarcați contrastul de carismă dintre Francois Hollande și Barack Obama. Poate veți spune că este vorba doar de talie și de greutate? Nu numai! Gândiți-vă la un politician care stă drept ca un I și privește drept în față. Sigur, probabil că vă este greu să-l imaginați, pentru că din ăștia nu prea sunt mulți… Iată 3 sfaturi pentru a vă redresa și a vă întări carisma.

Exercițiul 1: Scoateți pieptul în față!

Capul drept, umerii trași înapoi, omoplații stânși, torsul bombat. Atenție să nu țineți brațele la spate pentru că este o postură agresivă. Aceasta este o postură de bază în musculație. Ceea ce ne conduce la punctul următor.

Exercițiul 2: Faceți musculație

Toate exercițiile care trag de spate sunt indicate pentru combaterea cifozei, această poziție cocoșată legată de orele lungi petrecute în poziția așezat. Întărind mușchii care se găsesc între cei doi omoplați (porțiunea mediană și inferioară a trapezului, romboizii), vă veți întinde drept fără să vă dați seama! Începeți cu sarcini ușoare, căutând la fiecare repetare să trageți bine de umeri spre înapoi și să strângeți omoplații. Țineți poziția omoplaților strânsă timp de 2-3 secunde. Din săptămână în săptămână, creșteți în mod progresiv sarcina fără a degrada mișcarea.

Exercițiul 3: Întindeți umerii și pectoralii

O lipsă de suplețe aduce umerii spre înainte și vă dă dificultăți în a vă ține drept! Plasați-vă de exemplu mâna pe un perete la înălțimea umărului, întindeți brațul și pivotați corpul ca și cum ați vrea să vă lipiți spatele de zid. Mențineți poziția 30 de secunde pe fiecare parte. Puteți să variați înălțimea mâinii pe zid pentru a găsi cea mai bună senzația a pectoralilor. După sport, înainte de a vă culca pentru a vă relaza ori când aveți 5 minute libere la birou, întinderile pot fi practicate în toate circumstanțele! Mingea este la voi pentru a impresiona pe toată lumea!

Alte articole recomandate:

Regulile de bază ale angajaților de elită

Ce vă învață vacanțele despre jobul dumneavoastră

Sfaturi mici pentru lideri mari

Secrete simple ale angajaților care reușesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *