Blog

Blog
Câteva moduri în care vă puteți descrie la un interviu

Comments (0) - Dezvoltare Personală

Câteva moduri în care vă puteți descrie la un interviu

În aproape fiecare interviu, recrutorul pune întrebarea: „Cum v-ați descrie singur?” și chiar dacă este ceva ce poate fi anticipat și exersat, mulți candidați ignoră importanța acestei întrebări și eșuează în formularea unui răspuns adecvat.

Mai mult, atunci când ne descriem singuri, trebuie să o facem într-o manieră sinceră și autentică. Chiar dacă vă voi sugera mai jos anumite răspunsuri, asigurați-vă că le reformulați cu propriile cuvinte și numai dacă vi se potrivesc. Autenticitatea este în acest caz foarte importantă!

„Aș spune că sunt…”

  • „un om care are așteptări mari de la el însuși. Am încredere în abilitățile mele de a produce rezultate și în timp ce mă pregătesc pentru ce e mai rău, fac tot ce trebuie pentru a obține ceea ce e mai bun.”
  • „cineva care  vrea să fie judecat după performanța individuală și răsplătit pentru eforturile bazate pe abilitățile mele de a realiza ceva.”
  • „cineva care vrea să muncească pentru succesul companiei, cu un leadership și o viziune puternică, una care recunoaște și răsplătește performanța.”
  • „o persoană care crește în permanență și își alocă timp pentru învățarea continuă chiar dacă nu este o cerință a locului de muncă. Am descoperit de multe ori că creșterea personală se bazează pe ceea ce studiez, direct și indirect legat de job.”
  • „o persoană modestă, muncitoare și care adoptă obiectivele companiei ca fiind ale sale. Și o dată ce mi-am stabilit punctele de reper, fac toți pașii necesari pentru atingerea acelor ținte.”
  • „cineva căruia îi place să țină liniile de comunicare deschise și este la curent cu nevoile clienților, punând în mod constant întrebări pentru a descoperi ce vor cu adevărat aceștia,i apoi se asigură că este capabil să respecte acele cerințe.”
  • „cineva care gândește pozitiv și poate executa sarcini dificile. Nu sunt o persoană cu care trebuie făcut micromanagement. Mai curând, atunci când primesc o sarcină specifică, îmi pot imagina cel mai bun mod de a rezolva problema într-o manieră autonomă.”
  • „o persoană capabilă să controleze o situație în loc să se lase controlată de aceasta.”
  • „cineva care rezolvă problemele în mod implicit. Sunt hotărât să îmi fac treaba bine și să am o carieră de succes, făcând în același timp mai competitivă compania pentru care lucrez.”
  • „un om care simte nevoia să producă rezultate. Sunt tipul de persoană care înfruntă provocările în loc să le înghesuie sub preș în speranța că acestea vor dispărea. Deși sunt o persoană optimistă, sunt în același timp realist în privința situației curente și pot evalua corect cât de satisfăcătoare sau nesatisfăcătoare este.”
  • „cineva care nu numai că a împlinit așteptările angajatorilor săi, dar a depășit în mod consistent acele obiective.”
  • „o persoană care își asumă responsabilitatea atunci când lucrurile nu merg bine. Nu caut să dau vina pe forțe din exterior; mai curând sunt omul care încearcă să vadă ce poate ameliora data următoare. Nu ajută cu nimic să arăți cu degetul.”
  • „cineva care demonstrează că poate rezolva tot ce trebuie făcut pentru a produce cele mai bune rezultate pe termen lung, indiferent de obstacole.
  • „un om care vrea să construiască ceva important și dă la o parte câștigul personal pentru binele grupului.”
  • „o persoană matură, sinceră, care crede în integritate. În fiecare zi lucrez pentru a mă îmbunătăți pe mine și competențele mele și acest lucru face parte din a deveni mai bun în ceea ce fac.”

Voi cum v-ați prezenta?

Alte articole recomandate:

Idei preconcepute despre fericirea la locul de muncă

Crearea unei relații de lungă durată cu clienții

Ce este holacrația? (în engleză holacracy)

Decizii care vă vor schimba în bine viața

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *