Blog

Blog
Cunoașteți formula acumulării cunoștințelor pentru succes?

Comments (0) - Uncategorized

Cunoașteți formula acumulării cunoștințelor pentru succes?

Succesul înseamnă mult mai mult decât acumularea fizică a bogăției materiale. Oricine poate acumula bogăție datorită forței fizice și a abilității de a fura.

Pentru toate celelalte cazuri, succesul trebuie obținut mai întâi în minte înainte de a fi vizibil în extrasul de cont.

În continuare vă voi împătăși patru calități pe care o persoană trebuie să le dezvolte în privința conștiinței, a percxepției sau a discernământului pentru succesul mental. Și succesul nu e prea departe. Este doar la distanța dintre creier și inimă. Atunci când mintea crede că are succes, inima i-l va confirma. Și împreună tot corpul va avea succes.

A fi conștienți că orice a realizat altcineva puteți reuși și voi

Cei mai bogați oameni din lume nu și-au tipărit banii în pivniță.  Au muncit, au învățat și au făcut lucrurile să se întâmple. Dacă ei au putut, o puteți face și voi. V-ați pus întrebarea, „Oare sunt capabil să fac asta?” dacă sunteți la fel ca majoritatea oamenilor, răspunsul este afirmativ. Primul pas pentru bogăția sub orice formă este o mentalitate de tip EU POT. Atunci când faceți asta că puteți dezvolta și o hotărâre de tip VOI FACE. „Există o limită de vârstă?” În niciun caz!

Vă sugerez să vă faceți un poster pe care scrie POT, și să-l puneți undeva la vedere. De fiecare dată când mintea îl vede, se va alimenta cu convingere și va deveni mai puternică. Și ștergeți-vă din vocabular cuvinte ca „dorință, încercare, speranță”. Aceste cuvinte duc către „poate”, ceea ce înseamnă că dorințele, speranțele și încercările permit eșecul. Nu vă opriți niciodată, dar niciodată!

Creați-vă în toată ființa această atitudine EU FAC                

Cea mai proastă atitudine a unei persoane care caută succesul este cea de „încep de mâine”. Atunci când decideți să faceți ceva, începeți imediat. Dacă așteptați ziua de mâine, aceasta s-ar putea să nu mai vină. Atunci când vă hotărîți să faceți ceva trebuie să vă depășiți inerția mentală. Atunci când împingeți o mașină trebuie mai întâi să o puneți în mișcare. O dată depășită inerția de staționare, mașina se va mișca mai ușor și veți utiliza inerția mișcării.

Pentru cei mai mulți dintre noi, începerea unei sarcini necesită mai mult efort decât continuarea ei o dată ce a fost pornită. În loc să vă cheltuiți o mare parte a energiei mentale gândindu-vă la începerea unei munci, cheltuiți-o cu îndeplinirea ei. Imaginați-vă atingând ținta pe care v-ați propus-o!

Existența unui scop bine definit

Lipsa unui obiectiv este ca și cum ați traversa oceanul pe o navă cu pânze fără a avea o cârmă pentru a orienta vasul. Fără cârmă, vasul nu va ajunge probabil niciodată la destinație. Deci totul depinde de voi și de dorința de a reuși. Și pentru a reuși trebuie să fixați ținte, obiective.

Există două fecluri de obiective. Există cel pe termen lung prin care vă realizați obiectivul final. Și mai sunt și cele pe termen scurt. Acestea din urmă sunt ca niște trepte care vă duc spre noi înălțimi. Pentru a avea mai mult succes în viață, a fi mai fericiți și mai sănătoși din punct de vedere fizic și mental, trebuie să știți exact ce vă doriți pentru a fi capabili să atingeți aceste ținte.

Creați-vă o mentalitate de tip fac acum

După ce ați studiat cum au atins alții succesul și ați dezvoltat mentalitatea EU POT, v-ați creat atitudinea de tip EU FAC și v-ați definit țintele pe termen scurt și lung, singurul lucru care v-a mai rămas este SĂ FACEȚI.

Amânarea este cel mai mare ucigaș al succesului. Dacă recunoașteți asta în minte, exterminați-o rapid pentru că altfel succesul este compromis. Există un principiu psihologic care spune că „mișcarea generează mișcare”. Mișcarea FAC ACUM crează emoția care duce spre succes!

Ei bine cu aceste calități în minte, sunteți deja avansați înaintea celor care nu le posedă!

Alte articole pe care poate le-ați ratat:

Sfaturi pentru directorii proaspăt instalați într-o nouă funcție

Cum să reușești să-ți păstrezi liniștea și echilibrul în ciuda dificultăților

Cum să colaborezi cu o personalitate dominantă

Despre business plan: 5 lucruri pentru a fi citit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *