Blog

Blog

Comments (0) - Uncategorized

Dezvoltarea unui portofoliu în leadership

„Un profesor mediocru spune, unul bun explică, cel superior demonstrează, iar cel extraordinar inspiră.” – William Arthur Ward

Chiar dacă sunteți nou într-un rol de leadership sau sunteți un veteran, înțelegerea capabilităților și zonelor curente care pot fi ameliorate reprezintă un bun punct de pronire pentru construirea abilităților. Ca lider, va trebui să vă reinventați modul de gândire, să-i evaluați și să-i motivați pe ceilalți și să demonstrați comportamente. Liderii de succes doresc să se abandoneze unei zile de învățare, de creștere, de schimbare și în care să-i învețe pe ceilalți.

Creați un document structurat care să cuprindă ceea ce reprezentați în ziua de azi ca lider, tipul de lider care vreți să deveniți și calea și acțiunile care vă vor conduce într-acolo. Asigurați-vă că veți include:

  • Autoevaluarea de leadership;
  • Înțelegerea stilului de leadership;
  • Înțelegerea influențelor mediului asupra stilului de leadership;
  • Planul de acțiune pentru dezvoltarea stilului de leadership propriu.

Acest portofoliu de leadership vă va furniza un loc în care să vă documentați despre cine sunteți, cine vreți să fiți și cum veți ajunge acolo ca lider. Ca parte a unei dezvoltări în curs, trebuie să vă actualizați portofoliul în mod regulat pentru a vă documenta țintele, acțiunile și realizările de-a lungul carierei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *