Blog

Blog
Cum puteți deveni un lider în network marketing

Comments (0) - Uncategorized

Cum puteți deveni un lider în network marketing

Nu este dificil să cădeți în capcana de a râmâne un urmăritor în network marketing. Din momentul în care vă înscrieți numele sunteți ghidat într-o anumită direcție de către ierarhie. Unii se simt confortabil înscriindu-se în programe scumpe de leadership, în timp ce alții aleg să urmărească tehnici depășite la cursurile lunare, dar în ambele cazuri se ajunge la abandon. Cei care nu abandonează sunt aceia care înțeleg importanța faptului de a fi lider și nu urmăritor.

Este foarte bine să fiți ghidați atunci când începeți ceva nou, dar a vă conduce propria afacere înseamnă că sunteți responsabili. Leadershipul necesită mai mult decât luarea unei decizii că nu veți urmări pe altcineva. Iată mai jos câteva caracteristici pe care trebuie să le înțelegeți și să le practicați.

Fiți puternici

Asta nu-nseamnă că trebuie să mergeți în fiecare dimineață la sală. (Chiar dacă exercițiile fizice sunt întotdeauna o idee bună). A fi puternici înseamnă să vă urmați convingerile și să refuzați să vă opriți când vă apar obstacole în cale. Și este important să nu ajungeți la a fi grosolan. Nu este nevoie de o personalitate puternică și plină de forță. Aveți nevoie doar de o convingere puternică legat de ceea ce vă doriți să obțineți.

Fiți modești

Propriul succes nu înseamnă un mijloc de a fi mai bun decât ceilalți. Înseamnă că trebuie să ajutați oamenii și este extrem de dificil pentru un lider să facă acest lucru cu aroganță. A fi modest înseamnă să îi scoți în față pe ceilalți și cu cât abați mai mult atenția de la tine însuși, cu atât mai mult succes vei avea. Liderii de succes nu caută aplauzele și nu cred că le merită după fiecare afacere reușită.

Fiți îndrăzneți

E aproape la fel cu a fi puternici, dar este vorba mai mult de felul în care vorbiți cu oamenii. Este important să-i abordați într-un mod direct. Cu toții sunt ocupați și dacă sunteți serioși în privința a ceea ce faceți, îndrăzneala va vorbi despre volume. Nu depășiți limitele. Nimănui nu-i place să fie forțat să facă ceva, mai ales de către cineva de la care așteaptă susținere și ghidare.

Fiți serioși

Oamenii care acceptă provocările au de obicei motive foarte bune. Un lider bun înțelege circumstanțele prin care trec oamenii pentru a ajunge în punctul în care au nevoie de un mentor. Lumea poate fi dură și crudă, așa că seriozitatea și compasiunea sunt necesare pentr a-i încuraja pe oameni să-și continue drumul pe direcția bună.

Nu vă pierdeți simțul umorului

Este întotdeauna o idee bună să aveți umor atunci când e vorba de mentorast. Dară sunteți tot timpul serioși nimeni nu se va distra și nu va avea timp nici măcar să respire. Vă doriți să vă faceți clienții să creadă că au avut o idee bună atunci când s-au hotărât să lucreze cu voi. A avea umor nu înseamnă că-i îndemnați să nu acorde suficientă atenție afacerilor lor. Înseamnă că îi învățați pur și simplu să găsească un pic de bucurie pe drumul către succes.

Fiți optimiști

Lăsați pesimismul pentru șefii corporațiilor. Liderii de succes știu să se concentreze cât mai mult pe partea pozitivă a fiecărui lucru pentru că în acest fel împing negativitatea spre uitare. Este dificil să auzi în fiecare zi știrile pentru că abundă de negativitate. Nu vreți ca oamenii să creadă că o afacere înseamnă doar uscăciune și nici un fel de iarbă praspătă și verde. Munca este muncă, dar optimismul vă duce mai ușor spre îndeplinirea obiectivelor.

Existența unei viziuni

Liderii de succes își construiesc încrederea arătându-le oamenilor posibilitățile spre care se pot îndrepta, iar acest lucru necesită o viziune. A picta o imagine a prosperității este o parte importantă a leadershipului, așa că vorbiți oamenilor despre ce pot deveni, ajutați-i să se îmbunătățească. Atunci când văd luminița de la capătul tunelului, acest lucru îi ajută să treacă prin ziua de muncă spre îndeplinirea obiectivelor cu dorință și convingere.

Am fost și eu urmăritor pentru o vreme înainte de a înțelege că trebuie să mă opresc din a mă entuziasma pentru toate chestiile care fac valuri prin jur și să mă concentrez pe leadership. Uneori simți că o iei razna, dar știți că nu acesta e răspunsul. Când îți dai seama că trebuie să fii suficient de puternic pentru a ieși de pe cărările bătătorite și din sistemele care nu fac nimic altceva decât să vă secătuiască economiile, veți începe să căutați și să găsiți succesul prin network marketing.

Alte articole pe care poate ați dori să le citiți:

Idei preconcepute despre managementul schimbării

Găsirea factorilor de influență ascunși din organizația dumneavoastră

Despre schimbare în managementul schimbării

Ce vă învață vacanțele despre jobul dumneavoastră

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *