Blog

Blog
Desenați-vă anul care vine…

Comments (0) - Uncategorized

Desenați-vă anul care vine…

Am citit săptămâna trecută un articol care mi-a plăcut și care mi-a dat idei.

Cam toată lumea obișnuiește să facă tot felul de liste la început de an: cu obiective, cu dorințe pe care le vrea împlinite, ș.a.m.d.

20 20, cum ar spune doamna Dăncilă, a fost un an greu pentru mulți. Și poate că o prezentare mai vizuală a clasicei liste de obiective pentru noul an ar fi o modalitate mai bună de a ne aminti lucrurile pozitive care s-au întâmplat, ceea ce ne-a adus bucurie. Ei bine o versiune ilustrată, mai mult sau mai puțin, ar fi o versiune mai relaxată a acestei clesice liste și o modalitate de a vizualiza mai bine lucrurile pe care ni le dorim mai prezente în viață și pe cele de care vrem să scăpăm.

Așa că, fără a mai sta pe gânduri, luați o foaie de hârtie și despărțiți-o în două printr-o linie centrală pentru a vă crea zona pentru desen. În stânga scrieți „Mai mult”, iar în dreapta „Mai puțin”. Și acum gândiți-vă la lucrurile care vă plac sau la cele pe care v-ar plăcea să le faceți. Și faceți niște desene simple care să le reprezinte în coloana din stânga. De exemplu, dacă vreți să faceți mai mult sport puteți desena un pantof de sport.

Apoi faceți același lucru cu ceea ce nu vreți să mai faceți și desenați-le în coloana din dreapta.

Aceste desene nu trebuie să fie foarte realiste ori niște opere de artă. Pur și simplu trebuie să fie recognoscibile pentru voi. Gândiți-vă la ele ca la niște simboluri secrete, care vă reamintesc anumite intențăă. Dacă vă e teamă că le veți uita semnificația, le puteți eticheta cu câteva litere. Este în regulă dacă simbolurile sunt foarte simple, schematice ori chiar abstracte.

Acesta va fi anul vostru! Afișați-o într-un loc pe unde treceți zilnic de mai multe ori pentru a vă reaminti în permanență ce vreți de la 2021! Mingea e la voi!

Alte articole care v-ar putea interesa:

Poate funcționa întreprinderea dumneavoastră fără salariați?

Ce tip de patron vă convine cel mai bine?

Ascultați mai mult pentru a motiva mai bine

Promovarea personalului în organizații

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *