Blog

Blog
Fixați și atingeți standarde înalte

Comments (0) - Uncategorized

Fixați și atingeți standarde înalte

Fixarea și atingerea unor standarde înalte pentru voi înșivă poate fi o provocare. Mai ales dacă cei din jurul vostru nu-și fixează asemenea standarde pentru ei.

Dar asta este ceea ce separă un lider de restul haitei – dorința și abilitatea de a atinge nivelele superioare, chiar și atunci când ceilalți nu o fac.

Pentru un lider tânăr, la început de drum, fixarea unor standarde înalte necesită dezvoltarea unei viziuni strategice cuprinzătoare, referitoare la ceea ce vrea să fie și să obțină. Această viziune vă va oferi direcția și perseverența necesare atingerii obiectivelor de leadership. Dar atunci când vă fixați aceste standarde trebuie să luați în considerare următoarele:

  • Respectați și depășiți standardele pe care le impuneți altora. Așteptați-vă să munciți mai mult decât cei care vă răspund. Dați un exemplu de excelență celor din jurul vostru?
  • Înconjurați-vă doar cu oameni de calitate. Înconjurați-vă cu persoane care vă încurajează și vă împărtășesc viziunea. Cei mai apropiați asociați scot tot ce e mai bun din voi?
  • Dezvoltați-vă disciplina personală. Liderii eficienți își asumă un angajament pe termen lung față de obiectivele lor. Sunteți pregătiți să vă asumați acțiunile consistente care să vă conducă spre realizarea obiectivelor pe termen lung?

Pe măsură ce vă pavați calea către leadership, acordați-vă timp pentru o introspectivă referitoare la modul în care vă veți atinge țintele și puneți-vă această întrebare importantă: „Sunt standardele pe care vi le impuneți suficient de înalte pentru voi?”

Alte articole pe care poate nu le-ați citit:

Când munca dăunează vieții de cuplu

Sfaturi personale atipice pentru accelerarea carierei dumneavoastră

Idei furate de la angajații obsedați de reușită

Obiceiurile tehnice ale generației Z pot surprinde resursele umane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *