Blog

Blog
Cele 7 legi inconturnabile ale succesului

Comments (0) - Uncategorized

Cele 7 legi inconturnabile ale succesului

Sunt anumite legi care atunci când sunt respectate îi împing spre succes pe cei care o fac. Iată mai jos 7 legi universale care funcționează indiferent dacă credem sau nu în ele. Pentru a avea succes, trebuie să le cunoașteți și să le respectați.

Unitatea, armonia, coeziunea

Cu toții suntem conectați cu supraconștientul și prin asta cumva cu rădăcina creativității și potențialului, fiind capabili să creăm orice ne dorim. Supraconștientul rămâne izvorul nostru de creativitate și sursa tuturor bogățiilor materiale. Nu trebuie confundat cu Dumnezeu. Este pur și simplu o a treia stare de conștiență, care este și sursa creativității pure. Este sursa de putere pe care au folosit-o mulți oameni pentru a se propulsa către bogăție ori dinspre frustrare către autoîmplinire. Marii inventatori, compozitorii și artiștii au apelat la supraconștiență în mod regulat.

Această putere imensă este valabilă pentru fiecare dintre noi în fiecare moment, oriunde și oricând. Motivul pentru care mulți nu au reușit este pentru că nu s-au alimentat din această sursă infinită de potențial. Thomas Edison, Beethoven, Mozart și mulți alți oameni de succes au făcut-o, și au atins armonia, unitatea și coeziunea.

A da și a primi

Tot ceea ce dăm, primim înapoi. Orice fel de energie vă doriți, trebuie să îi asigurați un flux continuu în viața voastră. Orice vreți să primiți, trebuie să dați pentru a susține acest flux. Dacă opriți această curgere de energie, întrerupeți atât ceea ce iese cât și ceea ce intră. Nu va crea decât daune și nu va produce beneficii pentru nimeni.

Banii sunt tot o formă de energie. Legea care spune că trebuie să dai pentru a primi se aplică și banilor, ca oricărui alt lucru. Dacă cineva pune banii la saltea sau îi ascunde, oprește curgerea acestei energii în viața sa. Banii sunt ca apa. Curg într-un ciclu. Dacă opriți ciclul, opriți circulația banilor în viața voastră.

Dând, veți primi mai mult. Nu există penurie, totul este abundență pentru cei cu o asemenea mentalitate. Unii cred că dacă dau vor avea mai puțin. Ei cred că pentru ca ei să prospere, altcineva trebuie să piardă. Aceasta este mentalitatea lipsei și este dăunătoare pentru realizarea obiectivelor voastre.

Totuși, cel mai important aspect atunci când dați, este intenția din spatele gestului. Atunci când dați ceva, trebuie să fie pur și simplu din dorința de a oferi bucurie celor care primesc.

Atracția universală

Legea atracției universale statuează că toate formele de materie și energie sunt atrase de o anumită vibrație. Astfel, atragem tot ce ne atrage atenția, fie că vrem, fie că nu vrem.

Pe lumea asta totul e vibrație cu propria frecvență; nimic nu e static. Gândurile sunt reale. Există frecvențe dincolo de capacitatea vizuală umană și de cea auditivă. De fapt știm că 99,9% din realitate este invizibilă, imperceptibilă cu mijloacele cu care ne-a înzestrat natura. Gândurile voastre au propriile lor frecvențe, iar frecvența unui gând depinde de natura acestuia. Atunci când ne gândim la ceva, transmitem o anumită frecvență specifică naturii acelui gând.

De fapt, fiecare dintre noi experimentăm deja legea atracției. Poate că nu sunteți conștienți de asta, dar o practicați în permanență. Trimitem în permanență gânduri în eter și culegem rezultatul lor. Aceste gânduri au o putere de tracțiune. Ele atrag spre noi circumstanțe, oameni, lucruri cărora le acordăm atenția noastră. Aruncați o privire către viața voastră și vedeți ce atrageți.

Cauza și efectul

Legea universală a cauzei și efectului spune că orice cauză are ca rezultat un efect, iar fiecare efect devine cauza unui alt efect. De aceea pentru orice lucru care vi se întâmplă în viață există o cauză specifică. Fiecare gând și fiecare acțiune pe care ați întreprins-o în trecut a generat o forță care se întoarce spre voi, generând stilul de viață pe care îl aveți astăzi.

Ceea ce gândiți și faceți azi vă afectează în mod direct realitatea viitoare. „Ceea ce gândiți, veți deveni.” Toate gândurile și acțiunile fac parte dintr-o rețea de cauze și efecte. Fiecare acțiune este o cauză și un efect în același timp. Datorită unei acțiuni sau unui gând vor exista reacții care urmează, un efect care a fost creat de gândurile și acțiunile voastre.

De aceea trebuie să fiți conșltienți de efectele pe care le creați prin propriile gânduri și acțiuni ori prin lipsa lor. Chiar și a nu face ceva, a neglija pe cineva sau a amâna ceva ce ar trebui să faceți, are un efect.

Acordați-vă acum un moment de reflecție asupra propriei vieți. S-a derulat așa cum ați fi vrut să fie? Fie că este așa cum v-ați dorit sau nu, ceea ce recoltați azi este efectul gândurilor, acțiunilor și reacțiilor voastre din trecut. Puteți recunoaște care sunt cauzele din trecut care v-au adus în această situație?

Vestea bună este că înțelegând legea cauzei și efectului puteți prelua complet controlul asupra propriului viitor! Trebuie să deveniți conștienți de toate alegerile pe care le faceți azi, pentru că ele vor deveni cauzele tuturor rezultatelor voastre viitoare.

Polaritatea

Ei bine, fiecare lucru are un opus. Oriunde există ceva negativ, există și ceva pozitiv. Așa cum există lumină și întuneric, cald și rece, bărbat și femeie, nord și sud, există o latură proastă și una bună pentru orice situație de pe Pământ. Cu cât pare mai proastă situația, cu atât mai bună este cea ascunsă dincolo de ea. Deci, dacă percepeți ceva ca fiind negativ, recunoașteți-i aspectele pozitive și concentrați-vă asupra lor. Mulți oameni sunt obișnuiți să vadă doar partea negativă a situațiilor și a celorlalți oameni.

Uneori în viață se pot întâmpla și lucruri percepute ca fiind negative. Concentrându-vă asupra negativității situației și a gravității ei veți atrage încă și mai multă energie negativă. Aplicați în locul ei legea polarității. Pentru fiecare lucru negativ care vi se întâmplă, există și o latură pozitivă. Așa că trebuie să vă concentrați asupra aspectului pozitiv al situației. Puneți-vă întrebarea, „Ce beneficii pot obține din asta?” Făcând asta vă redirecționați forțele spre atragerea energiei pozitive în locul celei negative.

Vi se pot întâmpla lucruri. Dar voi alegeți dacă le lăsați să vă doboare sau să obțineți ce-i mai bun din ele. Voi alegeți să vă concentrați pe partea negativă și să le lăsați să vă doboare sau să vedeți latura pozitivă a situației și să o folosiți pentru a vă îmbunătăți viața. Una dintre cele mai mari provocări cu care ne întâlnim este ceea ce majoritatea numim „eșec”.

Pentru fiecare eșec există și o oportunitate care poate fi exploatată, pentru a ajunge într-o situație mai bună. Atunci când percepeți un rezultat ca fiind un eșec, este doar o percepție. Folosiți-o și obțineți avantaje din asta. Fiți conștienți că de fapt este un semn că trebuie să vă schimbați strategia. Fiecare eșec perceput ca atare nu este un eșec permanent, ci un feedback. Este permanent doar dacă îl lăsați să vă oprească din atingerea obiectivelor voastre.

Detașarea

Ei bine, această lege spune că trebuie să fim detașați de procesul prin care ne atingem scopurile sau prin care un obiectiv este înlocuit cu unul mai înalt și mai bun. S-ar putea să fiți într-un punct A, iar obiectivul într-un punct B. Aveți propriile planuri despre cum să ajungeți din A în B, dar nu rămâneți prea rigizi în legătură cu aceste planuri; rămâneți deschiși la faptul că pot exista și alte rute care vă vor duce în punctul B. Asta nu înseamnă că nu trebuie să căutați, să planificați și să acționați pentru atingerea propriilor ținte. Principiul legii detașării este de a nu fi legați de rezultat și de procesul prin care-l obțineți. Nefixându-vă pe o anumită abordare. care știți că vă duce în punctul B, pășiți într-o lume a incertitudinii. Iar un al mod de a defini incertitudinea este cel de posibilități infinite. Fiind detașați de procesul prin care obțineți ceea ce vă doriți, vă deschideți spre înțelepciunea incertitudinii, care vine la pachet cu posibilitățile infinite.

Atunci când sunteți prea atașați, sufocați creativitatea, fluiditatea și spontaneitatea, care interferează cu procesul de realizare a obiectivelor proprii.

Deci dacă percepeți că vi se întâmplă ceva negativ sau neplăcut și vă atașați de înțelesul pe care-l acordați acestui lucru, nu va fi decât un eveniment negativ din viață. Dar dacă vă detașați de înțelesul pe care i l-ați oferit, veți fi capabili să vedeți alte sensuri care v-ar putea accelera succesul.

Detașarea de sensurile negative ale unui eveniment sau lucru vă va duce pe tărâmul posibilităților infinite. Multe oportunități apar o dată cu o problemă, atunci când cineva se detașează de conotațiile sale negative.

Transformarea energiei

Aceasta este una dintre cele mai puternice legi care vă pot ajuta să vă atingeți scopurile. Transformare însemnă trecerea de la o formă la alta. Legea transformării energiei spune că energia fără formă este transformată constant în forma sa fizică. Și trebuie știut că energia fără formă este inepuizabilă și fără limite.

Oamenii de succes înțeleg această lege, în timp ce ceilalți sunt prea orbiți de ceea ce văd cu ochii lor. Și pentru că o înțeleg, oamenii de succes sunt mai puțin afectați sau chiar de loc de ceea ce văd. Ei știu că orice văd nu este decât o manifestare a dorințelor lor.

Ceea ce vedeți în această lume fizică nu este decât manifestarea dorinței cuiva. Toată bogăția și realizările unor oameni faimoși, de la Henry Ford la Bill Gates și mulți alții, nu reprezintă decât manifestări ale propriilor lor dorințe. Bogăția și realizările lor nu au existat la un moment dat într-o formă fizică, dar au fost aduse la viață prin practica acestei legi împreună cu celelalte tehnici de succes.

Începeți prin a vă dezlega forța interioară și învățați tehnicile succesului pentru a sfredeli prin supraconștient pentru a vă transforma dorințele vagi și fără formă în echivalentul lor fizic.

Și pentru că știți deja de această puternică forță interioară, aduceți aceste legi ca parte a vieții, gândurilor și acțiunilor voastre pentru a vă vedea dorințele manifestându-se. Transformați orice formă de energie, fie ea neutră sau negativă, într-o formă utilă, orientată spre obținerea succesului nelimitat.

Alte articole pe care poate nu le-ați citit:

Secrete pentru a avea mai multă influență asupra celorlalți și a-i conduce mai bine

Transformarea digitală – de unde am plecat și cât mai avem de mers

După Y debarcă în întreprinderi generația Z – portretul unei generații ambițioase

Cum știți că-l interesați pe interlocutorul dumneavoastră?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *