Blog

Blog
5 elemente pentru a obține tot ce se poate de la echipa voastră

Comments (0) - Uncategorized

5 elemente pentru a obține tot ce se poate de la echipa voastră

Echipele și grupurile eficiente livrează mai multe rezultate, mai rapid decât ar putea-o face orice individ. Deci ce ați putea face în calitate de lideri sau manageri pentru a scoate tot ce e mai bun din echipele voastre?

Dați-le un scop clar

Cele mai bune echipe știu de ce există și cu ce probleme se confruntă. Cu alte cuvinte, au un scop clar. Dacă vreți să scoateți ce e mai bun din echipele voastre, dați-le o țintă clară și lipsită de ambiguitate.

Aduceți oamenii potriviți în echipă

Pentru ca echipele să prospere este nevoie de oameni în echipă cu un amestec potrivit de competențe, cunoștințe și atribute personale pentru a livra rezultatele. Puneți-vă întrebarea referitoare la ce lipsește unei echipe și apoi căutați metode pentru a aduce oameni în echipă care să umple aceste goluri.

Fixați așteptări

Nu trebuie să faceți micromanagement, dar în același timp trebuie să fixați anumite așteptări de la echipă. Acestea vor include ceea ce trebuie să livreze, moduri de comportament și modalități de interacțiune, pentru a numi doar câteva dintre ele.

Încurajați inovația

Ați observat vreodată că atunci când adunați un grup de oameni împreună se crează o largă paletă de idei și posibilități? Încurajați echipele să inoveze și traduceți aceste idei și posibilități în soluții, care au ca rezultat schimbări la nivelul performanțelor și obiectivelor atinse.

Susțineți asumarea riscului

Atunci când echipele își asumă riscuri, se mișcă mai mult spre acțiune. Încurajați și susțineți echipele să-și asume riscuri moderate după ce au echilibrat beneficiile și dezavantajele.

A scoate tot ce e mai bun dintr-o echipă poate conduce la schimbări semnificative în performanța organizațională. Deci ce trebuie să faceți diferit pentru acest lucru?

Alte articole complementare:

Patronii microîntreprinderilor sunt fericiți, dar cu ce preț?

Găsirea unui job: reguli, capcane, secrete, sforării pe care trebuie să le cunoașteți

Perverși narcisiști, acești teroriști ai întreprinderilor care trebuie eliminați

Cum să răspundeți la întrebarea: Unde vă vedeți peste cinci ani?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *