Blog

Blog
Costul succesului

Comments (0) - Uncategorized

Costul succesului

Pentru a-i afla costul trebuie mai întâi să-l definim. Ce este succesul pentru voi?

Pentru că succesul are un înțeles diferit pentru fiecare și nu există nicio îndoială că pentru unii înseamnă mai mult decât pentru alții.

Nici nu este în mod necesar rău că unora nu le pasă. Asta înseamnă doar că unii sunt mai hotărâți ca alții. Este ceva ce nu le putem da altora, pentru că au această determinare sau nu. Costul succesului este munca grea, dar există și perioade în care tot ce faceți este să munciți și nimic altceva. Are asta vreun sens?

Ar trebui să aveți întotdeauna timp să vă distrați cu prietenii și să faceți ceea ce vă place, pentru că, dacă vreți să aveți succes în viață, munca este oricum inevitabilă.

Dar vreți să suportați costul succesului?

Fie că vă dați sau nu seama de asta, costul succesului este cu adevărat mare, dar întrebarea care trebuie pusă este dacă vreți cu adevărat să faceți tot ce trebuie pentru a avea succes.

Înainte chiar de a porni într-o nouă afacere, întrebați-vă dacă vreți să alocați timpul necesar și să faceți tot ce trebuie pentru a o face să meargă. Vreți să faceți tot ceea ce trebuie pentru a atinge măreția? Dacă răspunsul la aceste întrebări este negativ, atunci trebuie să reconsiderați tot ceea ce faceți în viață.

Nu vă băgați în ceva dacă nu aveți intenția de a încerca să o faceți să funcționeze, pentru că nu vă va duce decât la dezamăgire. Începeți prin a vă pune întrebări despre scopurile reale și despre ce visuri aveți despre viitor. Chiar vreți să faceți tot ce trebuie pentru a ajunge acolo? Chiar vreți să aflați care este costul succesului?

Făceți-vă treaba!

Dacă tot v-ați decis că vreți să faceți tot ceea ce este necesar pentru a avea succes, este momentul să vă faceți treaba! Dacă vă hătărâți să începeți o afacere de acasă, atunci începeți prin a face o listă cu ceea ce vreți să obțineți, chiar dacă asta înseamnă să stați majoritatea timpului în casă ori poate vreți ceva care vă permite să mai și plecați pe undeva. Întotdeauna alegeți ceea ce vă pasionează înainte de orice altceva, pentru că dacă n-o faceți, afacerea voastră va suferi și vă va aduce doar frustrări. Costul succesului înseamnă că trebuie să vă acordați timp pentru a face un plan și apoi să faceți primii pași pentru a vă alinia cu propria viziune.

Și acum, dacă tot știți că trebuie să munciți, chiar vreți să plătiți costul succesului?

Aștept mai jos, ca întotdeauna, gândurile voastre despre acest subiect.

Alte articole:

Soluția ascunsă în spatele conflictului

Idei preconcepute despre căutarea unui job

Nu delegați mai mult ci mai eficient

Fraze de evitat pentru a avea succes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *