Blog

Blog
Despre succesul în leadership și cum să obțineți mai mult

Comments (0) - Uncategorized

Despre succesul în leadership și cum să obțineți mai mult

Nu este ușor să livrezi în continuu rezultate. Și totuși realitatea este că exact acest lucru se așteaptă astăzi de la lideri. Uitați de super performanțele unui trimestru sau ale unui an, care v-ar putea permite să vă culcați pe lauri. Este mai mult cazul alpiniștilor, care atunci când au reușit să urce pe un vârf de munte, se gândesc cum să-l urce pe următorul.

Deci în aceste timpuri dificile, cum puteți obține mai multe ca lideri?

Realizați o evaluare corectă

Uneori o perioadă mai liniștită sau mai puțin agitată poate oferi oportunitatea de a vă așeza și a face o evaluare corectă. Nu o limitați. Asigurați-vă că acoperă zone ca:

  • Oamenii voștri;
  • Procedurile;
  • Serviciul clienți;
  • Poziția pe piață;
  • Amenințările și oportunitățile;
  • O decizie asupra viitoarei viziuni.

Poate că vă simțiți confortabil în privința viziunii, așa cum e ea acum. În același timp, s-ar putea să fie nevoie de câteva ajustări. Obțineți o viziune clară asupra afacerii sau a funcției pentru următorii câțiva ani.

Luați deciziile de care este nevoie

Este dificil, dar uneori nu trebuie decât să lăsăm anumite lucruri să treacă. Acelea care nu se potrivesc cu viitoarea viziune. Nu trebuie să luați acest lucru ca pe un eșec și ca pe un punct forte. A nu evita luarea acestor decizii pe care știți că trebuie să le luați este cheia.

Faceți un plan

Dacă mergeți într-o călătorie, o veți planifica. Nici în business nu e diferit. Trebuie să creați un plan clar, cu acțiuni specifice și termene, altfel nu se întâmplă nimic.

Concluzii

Succesul ca lideri este legat la fel de mult de claritatea concentrării și de deciziile proactive ca de orice altceva. Ce trebuie să faceți diferit pentru a obține mai mult?

Alte articole:

De ce tip de inteligenţă aveţi nevoie pentru reuşită

Cele trei calităţi ale unui şef

Cum recunoașteți un bun patron

Cum distrugeţi motivarea colaboratorilor dumneavoastră

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *