Blog

Blog

Comments (0) - Uncategorized

Scopul inspiră influența în leadership

Putere și modestie

„Leul este rege datorită unui cuvânt simplu: atitudine” – Myles Munroe

Atunci când te vezi pe tine însuși ca pe un lider, devii un lider. Această afirmație poate părea că simplifică prea mult lucrurile, dar există multe lucruri de făcut înainte de a reuși să te vezi ca pe un lider adevărat! Așa cum leadership-ul este înnăscut, dezvoltat și exersat, un lider în creștere va experimenta încrederea leului în a-i conduce pe ceilalți cu putere și modestie.

Leadership-ul este crucial

„Totul crește și se dărâmă prin leadership.” – John C. Maxwell

Este crucial pentru adevărații lideri să se ridice și să conducă. Este o vorbă adevărată că tot ce-i trebuie răului pentru a prevala este ca oamenii buni să nu facă nimic. Când liderii adevărați influențează lumea, aceasta devine un loc mai bun. Această idee este înțeleasă mai bine descoperind natura unui lider adevărat.

Leadership-ul adevărat

Un lider adevărat și-a descoperit motivul existenței pe această planetă. Influența înnăscută determină o persoană să-i conducă pe ceilalți atunci când își descoperă scopul. Acest lucru creează atitudinea de leadership care-i determină pe ceilalți să urmeze acest fir călăuzitor.

„Leadership-ul este influență, nici mai mult, nici mai puțin!” – John C. Maxwell

Scop și leadership

„Ceea ce transformă un discipol într-un lider este o schimbare de atitudine.” – Myles Munroe

Nimic nu schimbă mai mult atitudinea unei persoane decât descoperirea adevăratului său scop.

O persoană care-și descoperă un scop devine un lider contagios. Scopul devine forța călăuzitoare, conducând la o mai mare inspirație în leadership. Inspirația este cea mai pură formă de influență aflată în repertoriul unui lider pentru a-i conduce pe alții!

„Leadership-ul este capacitatea de a-i influența pe alții prin inspirație, generată de o pasiune, motivată de o viziune, născută dintr-o convingere, produsă de un scop!” – Myles Munroe

Următorii pași derivă din această definiție a leadership-ului a lui Myles Munroe.

Pentru a crește în leadership trebuie pur și simplu să răsturnați definiția lui Myles Munroe:

    • Descoperiți-vă scopul – Scopul dumneavoastră este motivul existenței pe planetă. Este destinul care v-a fost atribuit! Noi toți posedăm talente, dorințe, personalități etc., care ne fac să excelăm într-un domeniu sau efort anume. Acesta este un indicator al scopului. Suntem cu toții născuți pentru a îndeplini un scop profund!
    • Creșteți propria convingere – A crede în propriul scop este esențial pentru urmarea cărării spre propriul destin. Fiecare ființă umană are o obligație față de umanitate de a adăuga valoare pe această planetă înainte de moarte. Toți avem strălucirea ascunsă și așteptând să fie descoperită. Convingerea este necesară pentru atingerea scopului!
  • Primiți-vă viziunea – Viziunea vieții noastre este o imagine a modului în care această lume va fi mai bună pentru că noi am avut un impact asupra ei în timpul propriei vieți. Visele și dorințele ne conduc către un sens al scopului propriu în imagini. Pe măsură ce-l vedem, scopul nostru unic poate deveni o realitate vie!
  • Pasiunea se produce – Viziunea unei vieți ne pătrunde cu o pasiune care dă energie eforturilor noastre și îi entuziasmează pe ceilalți să ne urmeze scopurile. Pasiunea este dezvăluită în viață atunci când descoperi ceva pentru care merită să mori. O cauză semnificativă legată de alimentarea unei pasiuni interne pentru noi și pentru cei pe care-i călăuzim!
  • Inspirați-i pe ceilalți – Când oamenii își trăiesc pasiunea dorința lor este de a trezi și mai multă. Acest lucru îi face pe ceilalți să se miște spre cel cu o pasiune intensă. Când ceilalți experimentează angajamentul dumneavoastră, acest lucru îi galvanizează ca echipă sub viziunea pe care o trăiți și o exprimați.
  • Influențați-i pe ceilalți – Influența vorbește despre dorințele intime ale umanității. Semnificație, adevăr și acceptare sunt trei dintre dorințele intime ale umanității. Când o persoană găsește un scop, ceilalți sunt atrași de energia din visul trăit. Fără influență, un lider trebuie să recurgă la manipulare.
  • Direcționați-vă spre scop – Leadership-ul se dezvoltă pe măsură ce ne descoperim și ne îndreptăm spre un scop în viață. Un lider își descoperă „darul” și învață să-l folosească printr-o anumită platformă, de business, politică, educațională etc.
  • Care este talentul dumneavoastră cel mai important? – Talentul dumneavoastră poate să nu se fi dezvăluit complet, dar dorințele dumneavoastră vă împing într-o anumită direcție. Pe măsură ce ne rafinăm dorințele și talentele pentru a ne concentra spre adevăratul scop, descoperim o imagine mai mai clară a scopului din viață și leadership.

Fiecare persoană are o modalitate de a influența lumea. Cred că este adevărat ceea ce se spune că „fiecare are propriile 5 minute de faimă”! Unii au o influență extinsă la întreaga viață pe măsură ce își descoperă scopul și îl servesc!

Alte articole recomandate:

Director de inteligenţă economică

Mentoring invers: când generația Y e coach pentru directorii săi

Manageri: cum să vă mențineți avantajul

Cum distrugeţi motivarea colaboratorilor dumneavoastră

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *