Blog

Blog
Plan editorial

Comments (0) - Carți, Recenzii

Plan editorial

Se spune că este bine ca cititorii să știe la ce să se aștepte de la o publicație, iar un blog până la urmă asta este…

Cum perioada vacanțelor se termină, voi reveni începând de luni la programul editorial obișnuit.

Lunea, în principiu, va fi un articol despre politică și economie.

Marți, miercuri și joi vor fi article care vor ataca teme profesionale: leadership, management, antreprenoriat, inteligență emoțională, fidelizare și motivare, rezolvarea conflictelor, dezvoltare personală și recrutare.

Vinerea, înainte de weekend voi continua cu articolele despre locuri frumoase sau muzee, care merită văzute.

Iar sâmbăta voi merge mai departe cu poveștile din seria „Ageamiilor în străinătate”, care descriu experiențele proprii din anii 90, atunci când am fost parașutat în Europa de Vest într-o perioadă în care la noi nu se schimbase mare lucru față de perioada comunistă. Puteam vorbi liber, aveam televiziune mai mult de două ore pe zi, magazinele erau acum pline, dar ce să vezi: nu prea mai aveam noi bani să cumpărăm ce găseam în magazine, iar din punct de vedere politic și economic se încerca mai mult o perestroika românească decât o reformă reală. De fapt nici acum din punct de vedere politic nu e mare diferență. Diferența o facem noi, care am văzut mai multe în această perioadă și, uneori, încercăm să schimbăm ceva.

În decembrie, de la Crăciun și până la sfârșitul primei săptămâni din noul an, voi face, ca în fiecare an, o retrospectivă a celor mai citite articole din anul care se încheie.

Apoi, până la începutul verii, revin la planul editorial anterior.

Sper să continuați să fiți lângă mine și să îmi semnalați ce vă place și mai ales ce nu vă place din ceea ce scriu. Și mai sper, de asemenea, că veți distribui articolele mele, atunci când vă plac, și către propriile rețele.

Lectură plăcută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *