Blog

Blog
Creați-vă un plan personal de dezvoltare

Comments (0) - Uncategorized

Creați-vă un plan personal de dezvoltare

Leadershipul poate fi definit destul de simplu ca abilitatea de a influența. Abilitatea voastră de a conduce are un efect direct asupra nivelului vostru de influență. De exemplu, atunci când competențele voastre în leadership ar fi la nivelul 8 din 10, nivelul vostru de influență ar fi de cel puțin 7. Există o corelație directă.

Scopul vostru ar trebui să fie să-i ghidați pe cei care vă urmează, să-i transformați în lideri și apoi să conduceți lideri. Dacă abilitățile voastre de leadership sunt limitate, atunci și eficacitatea voastră este limitată. Asftfel încât este de o importanță critică să vă dezvoltați și să vă creșteți competențele de leadership în mod regulat. Făcând asta vă puteți crește foarte mult eficacitatea și, până la urmă, să măriți nivelul succesului pe care-l atingeți.

Liderii de succes sunt oameni care învață. Ei integrează un plan de învățare continuă în activitățile lor zilnice. Ei pot fixa o oră pe zi dedicată dezvoltării personale sau câteva ore o dată pe săptămână. Fie că folosiți timpul pentru a citi cărți, a asculta înregistrări audio ori mergeți la seminarii, este cea mai bună investiție pe care o puteți face în voi și în afacerea voastră. Dezvoltarea și îmbunătățirea acestor competențe în mod regulat este un factor major care diferențiază liderii de urmăritori.

Amintiți-vă și de dorința de a vă transforma urmăritorii în lideri. Lăsați-i să afle că dezvoltarea personală și de leadership sunt apreciate și răsplătite. Încurajând creșterea și dezvoltarea veți sfârși prin a atrage oameni care fac multe lucruri și care au mult potențial – o situație câștigătoare pentru voi și echipa voastră.

Pentru a deveni buni la orice în viață trebuie să exersați în fiecare zi. Leadershipul nu se dezvoltă de azi pe mâine. Este nevoie de o viață pentru asta.

Alte articole interesante:

Cele mai bune citate despre reuşită

Demistificarea a 3 idei preconcepute despre fericirea profesională

Cum să luaţi cea mai bună decizie în interesul dumneavoastră

A fi ambițios fără a deveni detestabil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *