Blog

Blog
Vă e frică de succes?

Comments (0) - Uncategorized

Vă e frică de succes?

S-ar putea să nu vă dați seama încă, dar s-ar putea să fi fost „programați” să eșuați! Sună oribil, nu-i așa? Dar este adevărat pentru foarte multă lume… Mai ales după ce v-ați petrecut toată viața auzind fraze ca:

  • „Fii serios! Asta nu e pentru de-alde noi!”
  • „Nu mai visa! Fă-ți treaba și gata!”
  • „Fii ca toți ceilalți!”
  • „Nu poți realiza nimic dacă nu mergi la școală!”
  • „Nu ești destul de deștept!” (Iar asta este cea mai nasoală dintre toate!)

Mă voi opri aici, dar sunt sigur că puteți să mai găsiți și singuri altele. Și mai sunt și faimoasele vorbe din popor:

  • „Mai bine să fii sărac și sănătos decât bogat și bolnav!” (La asta eu în general răspund că și ăia de pe Titanic erau sănătoși, altceva le-a lipsit…)
  • „Banii n-aduc fericirea!”

Toate așa-numitele perle de înțelepciune sunt făcute să vă facă să acceptați situația de fapt și să vă mențină supuși și docili… Rezultatul? Indivizi cărora le este teamă să-și asume riscuri și să caute oportunități. Care intră pe un făgaș aproape confortabil, cu un fals sentiment de siguranță. Pe scurt persoane cărora le este frică de succes!

Credeți-mă pe cuvânt, o asemenea persoană este una tristă!!! Dacă sunteți una la fel, ieșiți din această paradigmă! Pentru că da, este POSIBIL!

Știu că pare un lucru greu de făcut și nimeni, nici măcar eu, nu va spune că este ușor, dar merită cu adevărat să o faceți pentru rezultatele pe termen lung. Nu trebuie să vă întoarceți viața cu susul în jos peste noapte. Nu trebuie să faceți nimic atât de drastic. Este nevoie doar de niște pași simpli.

Primul pas este luarea deciziei de a ÎNCERCA! Atât. Niciun fel de magie, niciun fel de voodoo nu sunt necesare. Este suficient să încercați.

Și mai am o veste bună pentru voi: aveți dreptul să eșuați!!! Da, ați citit bine: aveți dreptul să eșuați! Tocmai a nu încerca, asta e rușinos și reprezintă o insultă la adresa ființei voastre. Aș merge chiar mai departe și aș spune că este un atac la viitorul vostru! Pentru că viitorul vostru a început acum un minut, iar ceea ce decideți să faceți ori să nu faceți îl afectează în mod direct…

Uitați-i pe cei care spun nu sau pe cei care vă mai spun: „În locul tău aș face asta și asta.” Este viața VOASTRĂ! Trăiți-o așa cum vreți! Iar acest lucru începe din momentul în care vă hotărâți să încercați!

Făceți-o să fie ceea ce vreți să fie și nu vă mulțumiți cu nimic altceva!

Alte articole:

Un plan de succesiune de succes

Obiceiurile tehnice ale generației Z pot surprinde resursele umane

Paradoxul lui Stockdale

Un studiu care ne arată ce știu și ce fac directorii importanți

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *