Blog

Blog
5 semne care indică riscul de a fi concediați în curând

Comments (0) - Uncategorized

5 semne care indică riscul de a fi concediați în curând

Mai puțin de lucru, zgomote pe culoar, sarcini încredințate direct subordonaților sau pur și simplu existența unui presentiment neplăcut. Anumite semne vă pot confirma că sunteți pe cale să fiți concediați.

Adesea este o adevărată surpriză momentul în care patronul vă anunță că veți fi concediați. Dar ce este cu adevărat uimitor atunci când anumite semne vă lasă să întrevedeți acest lucru? Este în orice caz ceea ce susține siteul britanic Business Insider UK, care enumeră mai multe semnale, care ar putea indica că veți fi trimiși acasă.

Un presentiment neplăcut

Este unul dintre punctele cele mai importante. Presentimentul neplăcut poate fi complet fals, dar trebuie totuși să vă împingă spre analiza altor semne care-l urmează, dacă simțiți că veți fi concediați în curând!

Patronul v-a avertizat de mai multe ori

Nu e nicio surpriză, primirea unor avertismente verbale sau scrise din partea superiorilor este un semn foarte prost. Vi s-au reproșat în trecut fapte sau atitudini, care nu au fost cu adevărat ameliorate de atunci? Data viitoare nu va mai fi o punere în gardă, ci probabil o concediere.

Vi se dau din ce în ce mai puține sarcini

Un alt semn important este cel al reducerii încărcării la locul de muncă. Dacă vă scufundați de obicei sub sarcinile pe care le aveți de dus la îndeplinire, o scădere importantă a activităților de realizat nu este un semn bun. Altfel, de ce vi s-ar cere să faceți din ce în ce mai puține lucruri?

Auziți mai mult zgomot pe culoar

Multiplicarea discuțiilor între angajați în jurul vostru nu este nici ea o veste bună. Schimbări în firmă, posibile concedieri… Totul este evocat, dar fără a se rosti vreodată vreun nume. Se pregătește ceva și poate că dumneavoastră sunteți cei vizați.

Șeful dumneavoastră se adresează direct subordonaților voștri

Acesta nu mai vine direct la dumneavoastră pentru a vă pune o întrebare sau pentru a vă încredința o sarcină ci se adresează direct subordonaților voștri? Este în egală măsură un semn de rău augur faptul că superiorul dumneavoastră preferă să se adreseze altcuiva, pentru a nu mai avea de-a face direct cu voi…

Alte articole complementare recomandate:

5 lecții de leadership de la Papa Francisc

3 modalități pentru a vă face echipa și mai fericită

A spune „mulţumesc” face parte din arta managementului

De ce este leadership-ul atât de dificil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *