Blog

Blog

Comments (1) - Dezvoltare Personală

Lacătul numeric – o soluție eficientă contra spionajului industrial

Dematerializarea și digitalizarea schimbă fundamental arhivarea

Dematerializarea, din ce în ce mai mult preconizată și practicată a documentelor pe suport de hârtie nu a suprimat până la urmă nevoia de a le arhiva. Pentru că, chiar dacă digitalizăm din ce în ce mai mult pentru a trimite un document unui furnizor, client sau partener, originalele trebuie să fie conservate într-o manieră sigură, la adăpost de curioși și mai ales de hoți. Este vorba de păstrarea și protejarea documentelor contra degradării, salvarea unui original, pentru punerea la dispoziția numeroșilor utilizatori. Trăim în epoca spionajului industrial și a inteligenței economice și orice patron trebuie să-și doteze birourile cu spații de depozitare care asigură securitatea cvasi totală.

Organizarea modulabilă a birourilor

Organizarea birourilor trebuie să permită distincția între bunurile și documentele colective accesibile tuturor și a celor dedicate unei utilizări privative personale. Fabricanții anumitor dulapuri metalice au răspuns acestei duble exigențe a întreprinderilor în era numerică într-un context hiper-concurențial și internațional armonizându-le cu birourile. Acestea trec de la dulapurile de arhivare, la mobila cu sertare, la dulapul de vestiar, cu o personalizare conform activității fiecărei întreprinderi și, de cele mai multe ori, cu o broască numerică cu cod.

Lăcătușeria numerică contra spionajului industrial

Dulapuri de arhivare înalte cu o amprentă redusă la sol, mobilă cu sertare pentru a facilita manipularea frecventă a documentelor ori o stivuire specifică conform cerințelor, sunt tot atâtea răspunsuri oferite de fabricanți. Lăcătușeria numerică a devenit soluția ideală astăzi pentru că elimină problema gestiunii cheilor și a lacătelor. Printre miile de combinații posibile, ea garantează securitatea și fiabilitatea și oferă o protecție eficientă contra spionajului industrial ori a oricărei forme de vandalism.

Articole complementare recomandate:

Întreprinderea eliberată și managementul de tranziție

Întreprinderea eliberată și managementul de tranziție (II)

Tendințe care vă vor influența munca pe viitor

Proiect reușit – secretele unui prestator fericit

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *