Blog

Blog
Puterea viselor

Comments (0) - Uncategorized

Puterea viselor

Acest articol este despre puterea viselor. Și mă refer la ambele tipuri de vise. Cele pe care le purtăm în suflet când suntem treji și cele pe care le avem în minte noaptea când dormim. Amândouă sunt forțe puternice ale vieții noastre și amândouă trebuie să fie recunoscute și ascultate în mod regulat.

Visele pe care le păstrăm în suflet în timpul orelor de veghe dictează multe din ceea ce facem și dintre deciziile pe care le luăm. Acestea ar trebui să fie cele care crează pasiunile, adânc în interiorul nostru. Partea din noi care vrea să facem mai mult cu noi și cu viața noastră. Partea din noi care ne dă ceva pentru care merită să ne dăm jos din pat dimineața. A fi îndrăgostiți, afacerile, plăcerea sau orice altă parte a vieții. Visele sunt cele care ne transformă în oamenii spre care tindem, iar alegerile pe care le facem ne clădesc caracterul. Oamenii fără vise sunt cei care mor cel mai repede, în interior și în exterior.

Visele noastre nocturne sunt un pic diferite. Acestea sunt o reflecție directă a emoțiilor, dorințelor și speranțelor noastre. Este subconștientul care încearcă să comunice cu noi. Care ne spune ce se întâmplă cu adevărat în interiorul nostru și uneori și în exterior, în lumea din jurul nostru. Visele noastre au nevoie de atenția nostră în mod regulat pentru că ele ne dau o privire interioară incredibilă asupra a ceea ce suntem. A emoțiilor și a reacțiilor noastre la lucruri.

Cineva mi-a povestit odată că a visat că se afla într-un tren și avea o inimă umană pe care trebuia să o protejeze de fantomele care veneau s-o fure. Nu-i era frică de ele pentru că știa că oricât ar încerca nu puteau să-i ia inima. Trebuia să fie atent și să aibă grijă, dar știa că nu vor fi în stare să i-o ia. Cred că înțelesul acelui vis era că prietenul meu trebuia să aibă grijă de inima lui și să o ferească atât de fantomele trecutului cât și de cele ale prezentului. Nu știu ce ar putea să însemne trenul și de ce a visat acest lucru noaptea, dar poate el între timp și-a dat seama.

Și totuși visele ne dau o mulțime de informații la care ar trebui să fim atenți. Visele în starea de trezie și dorințele ne spun unde vrem să mergem și pe ce cale trebuie să apucăm pentru a ne găsi fericirea și pacea. Visele din timpul nopții ne ajută să aflăm dacă suntem pe calea cea bună sau nu. Învățați să vă ascultați toate visele. Ele reprezintă forțe incredibil de puternice și ne oferă imagini ale diferitelor noastre părți și ale vieților noastre.

Alte articole pe care poate ați dori să le citiți:

3 reguli de aur pentru a vă crește propria apreciere profesională

Topul liderilor preferați de conducătorii de companii

5 lecții de leadership de la Papa Francisc

A spune „mulţumesc” face parte din arta managementului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *