Blog

Blog
Schimbarea culturală este cheia transformării digitale

Comments (0) - Uncategorized

Schimbarea culturală este cheia transformării digitale

Schimbarea culturală este cheia oricărei inițiative de transformare digitală.

Dar ce este o transformare digitală? Există multe discuții în acest moment despre acest proces, prin care o organizație își revizuiește capabilitățile pentru a atinge iluminarea digitală. Schimbarea de la o afacere la alta este adesea acompaniată de nevoia ca oamenii din organizație să adopte noi procese, modalități de a lucra și abordări pentru a dărâma zidurile dintre compartimente și a relaționa în mod diferit cu clienții.

„Organizația”, în acest context, înseamnă mai mult decât actuala structură a companiei, cu ierarhia responsabilităților și departamentele ei. Organizația, într-o lume a transformării digitale, include cultura muncii și setul de practici și atitudini cheie pentru realizarea transformării digitale.

Cea mai grea piesă a unei transformări digitale de succes este cea culturală

Deși schimbarea culturală este importantă pentru transformare, este dificilă și mare consumatoare de timp pentru a fi atinsă. Dar nu există nicio modalitate de a o ocoli!

Schimbarea culturală este cheia transformării digitale

Construirea unei culturi a schimbării constante, un fel de revoluție permanentă, este cheia. Companiile nu realizează o schimbare și apoi stau pe loc și așteaptă încă cinci ani de afaceri obișnuite. Aceste timpuri au dispărut de mult. Există nevoia unui nou tempo și a unui ritm nou în afaceri care reflectă noua realitate a industriei în care aceștia operează.

Transformarea digitală nu se referă cu adevărat la tehnologie, ci la agilitatea organizațională, iar cultura organizațională joacă un rol vital în transformarea digitală a oricărei afaceri.

Cultura conduce adoptarea tehnologiei. Abilitatea de a inova depinde de nerăbdarea culturii organizaționale.

Alte articole pe care poate nu le-ați citit:

Gânduri nocive de eliminat pentru a reuși

Cum răspundeți unei obiecții despre preț

Regulile de bază ale angajaților de elită

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *