Blog

Blog

Comments (0) - Dezvoltare Personală

Adevăruri care trebuie cunoscute înainte de a deveni antreprenori

A dori să devină antreprenori este din ce în ce mai mult proiectul cel mai secret sau cel mai nebunesc al multor angajați. Antreprenoriatul irigă economia și oferă oportunități de dezvoltare, devenind pentru mulți soluția de a se relansa în viața activă. Este mai bine să vă lansați cu o perspectivă cât mai puțin vagă posibil. Anumite pasiuni și etica sunt indispensabile, dar nu suficiente. Iată cinci adevăruri la care trebuie să meditați înainte de a sări.

Eșecul este singurul lucru garantat

Maniera în care reacționați la eșec vă determină succesul. Antreprenorul care reușește este plătit pentru marea sa toleranță la stres și vede eșecul într-un mod diferit față de ceilalți. Trebuie să rămâneți fideli ideii voastre în ciuda eșecurilor. În loc să le luați ca eșecuri personale, le puteți folosi pentru a vă ameliora profesionalismul și a vă întări angajamentul. Ca majoritatea noilor antreprenori care sunt bătuți, trebuie să câștigați un avantaj concurențial, extrăgând părțile bune din rateuri pentru a obține pe viitor un succes mai mare.

Idea este importantă, iar procesul său de realizare este crucial

Inspirația este necesară pentru a crea o acțiune coerentă, dar obiceiurile dumneavoastră vă vor defini până la urmă succesul sau eșecul. Ceea ce se spune în cadrul unui seminar este urmat doar de 5% dintre participanți, pur și simplu pentru că inspirația pe termen scurt dă un sentiment de satisfacție care nu durează. Cea mai mare inspirație este de a înregistra progrese și rezultate care provin din obiceiuri noi. Atunci când vă formați în noi practici, trebuie să vă țineți de ele până când acestea vă schimbă viața în mod durabil. Concentrați-vă pe comportamentul vostru mai mult decât asupra ideii. Idea este importantă, dar procesul pentru a o realiza este total crucial.

A fi descurcăreț, resursa supremă a antreprenorului

Credeți adesea că vă lipsesc resursele, ceea ce vă împiedică să construiți o întreprindere pe măsura ambițiilor dumneavoastră. Un mare antreprenor își maximizează toate resursele la dispoziția sa, pe care în plus nu le crede limitate pentru că a înțeles că mijloacele supreme sunt sentimentele și emoțiile. A fi descurcăreț este resursa supremă. Dacă nu aveți destui bani, puteți să fiți mai creativi. Cu determinare și angajament puteți reuși în ciuda resurselor limitate, iar cheia finală se află în emoțiile intime.

Cercul dumneavoastră de influență, o rețea de susținere excepțională

A se lăsa influențat este adesea o slăbiciune a tânărului antreprenor și explicația cea mai simplă a abandonului său la mijlocul drumului. A crește, a deveni un antreprenor de succes necesită o rețea de susținere excepțională. Trebuie să vă înconjurați de un cerc de influență puternic care vă ghidează și vă ajută să vă gândiți la mai mult. Rămâneți conștienți de mediul dumneavoastră și de situațiile neprevăzute ale propriei afaceri, pentru că puteți sistematiza multe lucruri, dar nu timpul. Asigurați-vă că-l petreceți cu persoane pozitive și benefice pentru dezvoltarea voastră.

Nu e ușor, dar merită

Cu cât obiectivul este mai sus, cu atât este provocarea mai mare și recompensa mai savuroasă. A deveni antreprenor este dificil, dacă nu toată lumea ar face-o. Odată cu lansarea afacerii voastre obstacolele apar și vin să vă testeze personalitatea și convingerea. Trebuie să vă concentrați pe recompensele de la capătul eforturilor voastre și să vizualizați satisfacția de a fi propriul patron, de a vă controla calendarul, de a-i inspira pe alții și de a crea bogăție. Haosul face parte din joc în această mare aventură și trebuie să-l acceptați în loc să-l combateți.

Alte articole pe care poate le-ați ratat:

Sfaturi mici pentru lideri mari

Cum răspundeți unei obiecții despre preț

Idei preconcepute despre managementul schimbării

Cum să excelați în automotivare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *