Blog

Blog

Comments (0) - Uncategorized

Cum alimentăm problemele și întărim anumite comportamente

Ce faceți în fața persoanelor calificate ca fiind imposibile? Cum ar fi:

  • Directorul care vă încredințează un proiect urgent și insită să lăsați totul pentru a-l termina cât mai repede, iar apoi raportul dumneavoastră zace o lună pe biroul său. Și nici măcar nu este prima dată…
  • Colegul ambițios care vă critică în permanență în fața șefului.
  • Secretara, altfel apreciată, care întârzie mereu. Își cere scuze de fiecare dată, dar regretele sale sunt la fel de plictisitoare ca și lipsa sa de punctualitate.

Cei care sunt recidiviști vă înebunesc și nu cei care vă irită uneori. Puteți face față unei proaste dispoziții ocazionale a șefului, dar când supărarea acestuia pe viață și se răsfrânge asupra subalternilor, apare frustrarea.

Din momentul în care persoanele vă inoportunează continuu, orice ați spune sau ați face, începeți să credeți că nu se vor schimba niciodată și că nu veți ieși niciodată la liman, iar relația sau munca dumneavoastră, deja perturbate, sunt sortite eșecului.

Și totuși îi puteți face pe toți aceștia să-și schimbe obiceiurile, chiar fără o confruntare violentă și cu uimitor de puțin efort.

Vi se pare imposibil? Dar nu este. Trebuie doar să cunoașteți modul de abordare corect pentru a duce la capăt problemele relaționale, aparent, de nerezolvat. Există metode verificate pentru a reuși să lucrați cu aproape oricine.

Sunteți interesați? Vreți să știți mai mult?

Nu ezitați să mă contactați, pentru început pe LinkedIn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *