Blog

Blog

Comments (0) - Uncategorized

Decizii care vă vor schimba în bine viața (continuare)

După primele patru decizii: schimbarea stilului de viață cotidian; distincția între vital, important, facultativ și urgent; selecția relațiilor și prieteniilor; partajarea emoțiilor și gândurilor pozitive, iată încă 3 decizii: acordarea unei zile doar pentru dumneavoastră; considerați-vă alegerile ca fiind bune și alegeți cine vă va acompania în demersul dumneavoastră.

Următoarele 3 decizii fac parte din cele 7 care vă vor schimba viața în bine. Prima parte a articolului o puteți citi aici, dacă nu ați făcut-o deja.

Acordarea în mod sistematic a unei zile numai pentru mine

Și dacă v-ați gândi, în sfârșit, la dumneavoastră? La dorințe? La ceea ce vă face să vă simțiți bine? Dar veți găsi timp?

Acordați-vă, în sfârșit, acest moment și lăsați-vă purtat de el:

  • Căutați pentru această zi un loc familiar sau necunoscut în care vă simțiți bine.
  • Alegeți să vă ocupați timpul conform dorințelor dumneavoastră.
  • Nu lăsați să vi se impună nimic. Sunteți singurul care stăpânește aceste momente.

Este straniu prima oară, uimitor a doua și minunat a treia oară!

Considerați de-acum înainte că fiecare alegere a dumneavoastră este cea bună

De câte ori v-ați spus: ah, daca-ș fi știut!… Aș fi ales o altă soluție. STOP! Considerați acum că cealaltă soluție ar fi fost mai rea… De fapt când faceți o alegere dispuneți de numeroși parametri care vă conduc spre ea. Nu puteți prevedea totul, iar întoarcerea înapoi nu există. Nimeni nu vă poate demonstra că o altă alegere ar fi fost mai bună. Drumul vieții dumneavoastră este personal. Sunteți singurul stăpân al viitorului dumneavoastră. Acordați-vă încredere!

Eu aleg CINE mă va însoți în demersul meu

A îndrăzni să vă schimbați în bine viața înseamnă să îndrăzniți să vă puneți sub semnul întrebării. Înseamnă să trăiți, să vă modificați comportamentul, să mergeți înainte. Ați ales să vă schimbați: când, cine, de ce, cum?… Anturajul dumneavoastră vă va descoperi decizia și va trebui să se adapteze. Datorită acestui lucru, reacția sa va avea un impact asupra dumneavoastră și trebuie să vă pregătiți.

Schimbarea pozitivă a vieții dumneavoastră necesită un ajutor. De la cine? Dumneavoastră trebuie să alegeți pe cel sau cea care vă va acompania: psiholog sau psihoterapeut, coach, confident(ă) în care aveți toată încrederea și știe să asculte…

Știți cum se spune: Astăzi este prima zi din minunata mea viață nouă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *