Blog

Blog

Comments (1) - Dezvoltare Personală

Sfaturi pentru promovarea schimbării în organizația dumneavoastră

„Semnul distinctiv al unui om mare este acela că știe să dea la o parte lucrurile importante pentru a le îndeplini pe cele vitale.”Brandon Sanderson

Transformarea culturală este o aptitudine avansată în leadership. Un procent uriaș de 96% dintre oameni cred că este necesară o schimbare culturală în organizația lor sub o anumită formă, iar 51% cred că este necesară o schimbare culturală majoră, conform unui studiu al Booz & Company.

Încercați să porniți orice inițiativă nouă într-o organizație și veți întâmpina, fără doar și poate, o oarecare rezistență. Ce generează această rezistență la schimbare în organizațiile noastre? Aceste sfaturi vă pot ajuta să faceți schimbarea mai lină în organizația dumneavoastră.

Aliniați strategia și cultura

Prea des strategia unei organizații, impusă de sus, este paralelă cu practicile înrădăcinate și atitudinile culturii acesteia. Executivii subestimează de multe ori cât de mult depinde eficiența strategiei de alinierea culturală. Cultura bate strategia de fiecare dată.

Concentrați-vă pe câteva schimbări critice de comportament

Comportamentele pe care vă concentrați pot părea puțin importante atâta vreme cât sunt recunoscute pe scară largă și încurajate. Atunci când câteva comportamente cheie sunt puternic evidențiate, angajații vor dezvolta adesea moduri suplimentare de ranforsare a lor.

Integrarea intervențiilor formale și informale

Pe măsură ce promovați noi comportamente critice, atrăgând oamenilor atenția asupra modului în care ei influențează performanța strategică a companiei, asigurați-vă că integrați abordări formale, cum ar fi noi reguli, parametri măsurabili și stimulente, cu interacțiuni informale.

Măsurați și monitorizați schimbarea culturală

Este esențial să măsurați și să monitorizați progresul cultural în fiecare etapă a efortului dumneavoastră, așa cum ați face cu oricare altă inițiativă de afaceri. Măsurătorile permit executivilor să identifice deviațiile, să corecteze cursul atunci când este nevoie și să demonstreze cu evidențe tangibile îmbunătățirile, care pot ajuta la menținerea unui moment pozitiv pe termen lung.

Alte articole recomandate:

12 obiceiuri cruciale pentru a vă impune

Strategia înaintea tacticii – cel mai bun drum spre reuşită

Comunicarea în lumea organizațiilor

Creaţi-vă un brand personal

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *