management tanz
Start-up în România
 
Am făcut o rubrică separată dedicată implantării în România prin crearea de noi societăți comerciale și afaceri pentru că țara noastră ar trebui să fie destinația preferată a relocărilor unităților de producție industrială sau a serviciilor suport (resurse umane, contabilitate, IT, call-center, etc.).
 
La mai multe forumuri economice organizate în special de Camera de Comerț și Industrie Franceză în Romania (CCIFER) s-a subliniat faptul că cea mai bună resursă a României este resursa umană. De asemenea s-a mai spus că România este o țară în care se vine plângând și se pleacă plângând. Se vine plângând pentru că în majoritatea țărilor europene informațiile despre România provin dintr-o zonă gri. Se pleacă plângând pentru că după acomodarea cu stilul nostru de viață și cu oamenii primitori de aici, mulți dintre expatriați nu mai vor să se întoarcă acasă.
Salariile și prețurile utilităților sunt mult mai mici decât în majoritatea statelor europene și nu există o bariera lingvistică. În orice zonă a țării se pot găsi specialiști vorbitori de limba engleză, dar și de alte limbi, în special franceza și germana.
 
Infrastructura de transport lasă de dorit, însă, cu ajutorul fondurilor europene, va fi mult îmbunatățită în următorii ani.
Utilizarea unor adevarați profesioninsti în start-up poate ușura mult implantarea în România, minimizând costurile și perioada necesară demararii activității.
 
Echipa noastră pluridisciplinară vă poate asista pe tot parcursul procesului de implantare în România, dublând profesionalismul specialistilor noștri cu experiența practică dobândită în acest domeniu.
 
Click HERE is best bookmaker in the world.
Offers Bet365 best odds.
All CMS Templates